RM 35.00 CURTAIN & BLINDS Kota Damansara

Published date: December 1, 2020
  • Location: Unit Nw -02-01 Cova Square Kota Damansara, Petaling Jaya, Kota Damansara, Selangor, Malaysia

Hai semua ! Walaupun kita dalam tempoh PKPB itu tak bermakna anda tak boleh nak buat tempahan langsir. Kami masih beroperasi seperti biasa 9 am -6 pm. Jika ada sebarang pertanyaan tentang langsir & blinds anda boleh terus dm kami atau tekan link di bawah untuk maklumat yang lebih detail lagi kami sedia membantu anda.

https://wa.link/b1l46v
https://wa.link/b1l46v


Phone: 011-31396017

Contact seller Share

Useful information

  • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
  • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
  • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
  • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

  • CURTAIN & BLINDS
    CURTAIN & BLINDS
    Other Services - Kota Damansara (Selangor) - November 30, 2020 RM 35.00

    Selamat Pagi Isnin ! Jom singgah ke Farz Curtain & Design untuk cuci mata lihat design Langsir & Blinds yang cantik ii. Kalau ada pertanyaan boleh terus ws kami di link di bawah. Kami akan jawab segala pertanyaan berkaitan Langsir & Blind...

  • CURTAIN & BLINDS
    CURTAIN & BLINDS
    Other Services - Kota Damansara (Selangor) - November 24, 2020 RM 35.00

    Kita menerima tempahan Langsir & Blinds area Selangor & Kuala Lumpur.Untuk melihat banyak lagi koleksi yang cantik ii boleh ke FB Page kami https://www.facebook.com/farzcurtain atau hubungi kami melalui ws untuk pertanyaan yang lebih banyak l...

  • CURTAIN & BLINDS
    CURTAIN & BLINDS
    Other Services - Kota Damansara (Selangor) - November 23, 2020 RM 35.00

    Jom singgah page FARZ Curtain & Design untuk melihat koleksi langsir & blinds yang cantik ii. Korang boleh tengok contoh langsir & blinds yang kita dah pasangkan kat rumah customer . Semua bagi feedback positif. So tunggu apa lagi guys ? ...

Comments

    Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)